Очакваше се Тръмп да се върне на свидетелската скамейка в

...
Очакваше се Тръмп да се върне на свидетелската скамейка в
Коментари Харесай

Тръмп казва, че няма да свидетелства в понеделник на процеса за измама в Ню Йорк и не вижда необходимост да се явява отново

Очакваше се Тръмп да се върне на свидетелската пейка в понеделник като последния огромен предпазен очевидец по делото, което заплашва неговата империя за недвижими парцели и навлиза в сърцето на облика му на сполучлив предприемач.

Тръмп разгласи, че анулира показанията си в изказване от няколко елементи, напълно с основни букви, в своята платформа Truth Social, пишейки: „ Аз НЯМА ДА ДАВА СВИДЕТЕЛСТВА В ПОНЕДЕЛНИК. “

Тръмп постоянно беше провокационен и борбен, когато даде показания на 6 ноември. Той спори със съдията и остро подлага на критика основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, която го съди. Тръмп отбрани благосъстоянието си и отхвърли да е направил корист.

Когато беше разпитван от държавните юристи, които го съдят, той постоянно отговаряше с дълги рецензии. Многословните отговори на Тръмп раздразниха съдията, който неведнъж помоли Тръмп да бъде къс в отговорите си. „ Това не е политически протест “, сподели съдията.

Ако Тръмп се беше върнал на трибуната в понеделник, юристите му щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР