Очакваното отсъствие на Джонджо Шелви в следващите три месеца ще

...
Очакваното отсъствие на Джонджо Шелви в следващите три месеца ще
Коментари Харесай

Еди Хау: Отсъствието на Шелви е сериозен удар

Очакваното неявяване на Джонджо Шелви в идващите три месеца ще бъде сериозен удар по тима на Нюкасъл. Тимът би трябвало да откри разновидности да компенсира неналичието му, само че това не значи привличането на нови попълнения в тима, съобщи мениджърът Еди Хау.

Шелви получи травма в задната част на бедрото, тъкмо преди сгъвката на коляното, по време на предсезонната контрола с Бенфика (Лисабон) предишния месец. Очакванията са 30-годишният халф да бъде отвън игра до ноември. " Загубата на Джонджо е огромен удар за нас. Той е от голямо значение за тима. Страхотен състезател е за тима през последните няколко сезона и носи неповторими качества в тази роля в полузащитата. Не беше обикновена травма и се наложи да претърпи интервенция, тъй че чакаме да се върне на терена след към 12 седмици ", разяснява още треньорът преди мача с Брайтън във Висшата лига на Англия.

" Чувствам, че имаме задоволително хора с подобаващите хора да го заменят, само че знаете по какъв начин е във футбола – от време на време не се случва по този начин, както го планираш ". И по-късно добави Бруно Гимараеш и Шон Лонгстаф като хората, които евентуално ще влязат в неговата роля. Самият Шелви сега се усеща доста по-добре, в сравнение с в дните след интервенцията, удовлетворен е експертът, който води " свраките ".

Тимът от Северна Англия започва с победа 2:0 над новаците от Нотингам и в този момент се надява на още един триумф против тим, който не се води като любимец за челните места в класирането. Брайтън обаче стартира ослепително сезона и стигна до триумф с 2:1 като посетител на Манчестър Юнайтед.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР