Очакваното напускане на Сисиньо е напът да не се осъществи

...
Очакваното напускане на Сисиньо е напът да не се осъществи
Коментари Харесай

Сисиньо остава в Лудогорец

Очакваното овакантяване на Сисиньо е напът да не се реализира и той може да остане в Лудогорец още една година, научи „ Мач Телеграф “. В момента бразилецът с български паспорт договаря с управлението на „ орлите “ и по всичко проличава, че ще остане в Разград.

Неговият контракт изтича през юни, а интерес към него има от няколко бразилски клуба. Сисиньо дойде в Лудогорец през лятото на 2015 година от гранда Сантос. До момента той е записал 216 мача, в които е вкарал 5 гола за „ орлите “. Участва ефективно при спечелването на цели седем трофеи. Доскоро беше и национал на България, като записа 7 срещи при селекционерите Георги Дерменджиев и Ясен Петров.

Той приключи този сезон като запаса на словенеца Жан Карничник, който се включи доста мощно след прехвърлянето си в Разград. Другият десен бек – Жордан Икоко, сигурно няма да остане, като националът на ДР Конго даже не е получил предложение за нов контракт. Това, че Сисиньо е по-близо до оставане, приказва и фактът, че с него нямаше особено прощаване, каквото имаше с различен бразилец – Вандерсон. До момента десният бек е част от Лудогорец цели 7 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР