Очакваното бебе ще бъде първа рожба както за Павел, така

...
Очакваното бебе ще бъде първа рожба както за Павел, така
Коментари Харесай

Павел Иванов, известен от „Татковци“ става баща

Очакваното бебе ще бъде първа рожба както за Павел, по този начин и за жена му – балерината от Музикалния спектакъл Марина. Макар че годежът на двамата бе отпразнуван при започване на годината, двойката е дружно от години. Все още не е станало ясно дали ще има публична женитба, само че това не пречи на влюбените да станат родители. Все отново не е изключено женитба да има след раждането на детето, с цел да може балерината Марина въпреки всичко да се види в бяла рокля и да подчертае стройната си фигура, а не да се явява на празненството в облекло за бременни.

Периодът е динамичен за Павел Иванов, тъй като паралелно с подготовката за посрещането на бебето у дома, артистът влиза във форма и за ролята си на футболиста Гунди, за който се готви игрален пълнометражен филм. За това преобразяване той е измършавял с цели 13 кила в продължение на има-няма 3 седмици. Диетата и тренировките Павел провел под строгия взор на жена си балерина.

Паралелно с това цяло лято Павел Иванов обикаля страната със спектакъла „ Петък вечер “, в който дружно с другите „ бащи “ са на турне в разнообразни градове. Филип Буков, Стоян Дойчев и Христо Пъдев и Павел Иванов направиха спектакъла след триумфа на сериала „ Татковци “ и интерпретират на сцената същите наставнически истории.

Източник: „ Уикенд “



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР