Очаквано - заради споровете относно финансирането на оградата по границата

...
Очаквано - заради споровете относно финансирането на оградата по границата
Коментари Харесай

Заради стената с Мексико правителството на САЩ спря временно работа

Очаквано - поради разногласията по отношение на финансирането на оградата по границата с Мексико, републиканците и демократите не съумяха да реализират единодушие за новия бюджет на Съединени американски щати (за новата финансова година, която към този момент стартира - на 1 октомври).
Ябълката на раздора е " какъв брой ". Доналд Тръмп и републиканците желаят близо 5 милиарда $ финансиране, до момента в който демократите не са склонни да дадат повече от 1,5 милиарда $.
Заради неналичието на единодушие американското държавно управление прекрати работа заради привършване на финансовите средства. Около една четвърт от държавното управление в този момент остава без финансиране, по-специално Държавния департамент, Министерството на финансите, Министерството на търговията и Департамента за вътрешна сигурност.
Случилото се накара американския президент Доналд Тръмп да разгласява видео известие на страницата си в Twitter, в което той показва вяра, че прекъсването на работата няма да продължи дълго. Той призна, че не може да направи нищо без гласовете на демократите и ги прикани да гласоподават за средства за построяването на стената. " Надявам се, че стопирането на работата на държавното управление няма да продължи дълго ", съобщи Тръмп. Видеото, несъмнено, демонстрира " заплахата " от мигрантите и по какъв начин те нападат гранична ограда.

OUR GREAT COUNTRY MUST HAVE BORDER SECURITY! pic.twitter.com/ZGcYygMf3a
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 декември 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР