Очаквано, вместо да пътуват в чужбина, като например до големите

...
Очаквано, вместо да пътуват в чужбина, като например до големите
Коментари Харесай

Заради пандемията: Огромен ръст на вътрешния туризъм у нас

Очаквано, вместо да пътуват в чужбина, като да вземем за пример до огромните туристически центрове Париж и Рим, българите по-често са посещавали дестинации у нас. В резултат през първото тримесечие на годината българите са похарчили 16 млн. лева повече за туристически пътувания в страната по отношение на същия интервал на предходната година, написа.
През първото тримесечие на 2021 година 457 хиляди българи са осъществили туристически пътувания, оповестиха от. Преобладаващата част от тях – 93,8%, са пътували единствено в страната. Пътувалите единствено в чужбина са намалели с над 65%, а общият брой на пътуванията се намалява единствено с 6,9%. Това демонстрира, че вместо в чужбина българите пътуват в страната.
 Черноморието в края на май: призрачни места Черноморието в края на май: призрачни места
Тази година българското министерство на туризма разгласи, че летният сезон ще стартира на 1 май. " Обсъжда се опция за спомагателни гра...
За персонални пътувания в страната сме похарчили 97 млн. лева през тримесечието, при 81 млн. лева година по-рано. Командировките обаче понижават, вследствие на което компаниите са икономисали от пътувания 6 млн. лева Така общо за персонални и служебни пътувания разноските са с 10 млн. лева повече по отношение на първото тримесечие на 2020 година
Разходите за пътувания в чужбина понижават с 67% и достигят 21,9 млн. лева Така общо за пътувания в сраната и чужбина българите са похарчили близо 125 млн. лева за едно тримесечие, което е спад с 21% на годишна база.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР