Очаквано мнозинството в парламента отхвърли предложението на БСП премиерът Бойко

...
Очаквано мнозинството в парламента отхвърли предложението на БСП премиерът Бойко
Коментари Харесай

Парламентът отхвърли предложението на БСП за изслушване на Борисов заради убийства и протести

Очаквано болшинството в Народното събрание отхвърли предлагането на Българска социалистическа партия министър председателят Бойко Борисов да бъде изслушан в Народното събрание поради обстановката в страната, предстоящите митинги през днешния ден и убийствата от последните дни. Предложението бе отхвърлено с 100 гласа " за ", 69 - " срещу " и 38 - " въздържал се ".

Зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев разгласи, че Борисо в е виновен за националната сигурност и опозицията смирено го кани да обясни каква е обстановката, защото хората са уплашени. Председателят на правната комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов изясни, че предлагането е несвоевременно - преди два дни имало съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) и въпросът бил коментиран; преди ден - имало пресконференция; а през днешния ден - щяло да има чуване на управлението на Министерство на вътрешните работи в отрасловата комисия в Народното събрание.

" Целият преход носи виновност за митингите сега ", изясни водачът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки към Българска социалистическа партия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР