Очаквано мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е на първа

...
Очаквано мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е на първа
Коментари Харесай

Кой треньор взима най-голяма заплата?

Очаквано мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е на първа позиция по мярка на годишното си заплащане, настояват източници на вестник AS. Каталунският експерт се разписва против 19 милиона евро. Втори по заплата е неговият съперник в Премиър лийг Жозе Моуриньо. Португалецът подписа нов контракт с Манчестър Юнайтед, съгласно който прибира по към 16 млн. евро на сезон.

 Изненадващо на трета позиция се подрежда наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне с 15 милиона. Ел Чоло парафира нов договор с “дюшекчиите” до 2020 година. Аржентинецът получи солидно завишение на възнаграждението си, само че не се чака да извърши контракта си. Четвърти е досегашният треньор на Шанхай СИПГ с 13,5 милиона.

Пети е предводителят на Арсенал Арсен Венгер с 10 млн. евро. Европейският първенец с Реал Мадрид Зинедин Зидан се намира на шесто място с 9,5 млн. евро на година. Юрген Клоп (8,3), Антонио Конте (7,8), Масимилиано Алегри (7) и Маурисио Почетино (6,6) допълват десетката. Любопитното е, че богаташите от Пари Сен Жермен дават “едва” по 3 милиона на сезона на своя треньор Унай Емери.

Спечели VIP пропуск и виж онлайн Купата на FIFA на 14.02 в Парадайс център. Участвай тук! Премиър лийг 27 кръг, събота 10 февруари  Манчестър Сити 17:00предстои  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР