Очаквано или не, скандалната Теодора, която е само на 19

...
Очаквано или не, скандалната Теодора, която е само на 19
Коментари Харесай

Футболист, ММА боец или милионер: Теодора от "Ергенът" бясна на Евгени, кой е перфектният за нея

Очаквано или не, скандалната Теодора, която е единствено на 19 година, към този момент не е част от " Ергенът ". Просто Евгени не ѝ даде роза на последната гала, което я трансформира във втората тръгнала си от шоуто.

В първото си телевизионно изявление Теодора съобщи, че към момента застава зад реакцията си, поради която евентуално си потегли от " Ергенът ". Става въпрос за оня бой/свада, която си спретнаха с Мони, откакто последната я упрекна, че ѝ е откраднала везната, с която мери храната си. 

Виж още: Кристина от „ Ергенът “ откровено за любовта и другарството с… Габи! Юристката загатна и за Евгени 

Теди съобщи, че не е знаела, че приятелките ѝ са скрили уреда, само че към момента не се срами от въпросния пердах. Студентката от Петрич показа, че с Мони не са се познавали преди шоуто, тъй че враждата им се зародила в Бодрум.

На въпрос на водещия за Евгени, Теди пък разяснява сбито: " По-добре да не го срещаш ". Тя призна, че е имала по-големи упования към пианиста. 

Детегледачката съобщи още, че няма нищо срещу Пам и нейното тегло, само че дебело акцентира, че външният тип въпреки всичко има значение. 

Виж още: Лоша популярност: БГ Звездите, които всички считат за гадняри! 

Теодора не разкри дали има гадже, само че от отговорите на въпросите ѝ пък стана ясно, че си пада по футболисти, ММА бойци и милионери.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР