Очаквано битката за територия в Игри на волята мина пак

...
Очаквано битката за територия в Игри на волята мина пак
Коментари Харесай

От „Игрите”досадиха с тези битки с варели

Очаквано борбата за територия в „ Игри на волята ” мина отново под знака на варелите.Затова феновете преименуваха силовото шоу от „ Игри на волята ” в „ Сезонът варелите ”.

И в действителност борбата за територия бе една от най-тежките за участниците.И тъкмо тези варели, които вместо да разнообразят битката в племената станаха досадни за аудиторията.Без значение дали ще ги влачат или носят на тил или ще минават по тях, омръзнаха на хората пред дребния екран и те основателно задават въпроса, а къде са морските борби.

Зелените опазиха името си и завоюваха резиденцията. В която се върнаха като спечелили.Публиката основателно видя, че участниците не бяха задоволително обезопасени. Само по една случайност този път на арената нямаше съществено контузен състезател. За благополучие не се чу вика на Димо Алексиев „ Лекар на терен ”.

А феновете основателно недоволстват като един от досадната игра и рисковите варели и пишат в обществената мрежа: ”Ужасно тегава игра, оше на 20-тата минута ми омръзна да виждам едно и също, един час и все едно, а аз не знаех нито кой минава, нито кой къде е, нито кой води.Кому са нужни тези досадни борби, да бяха дали нещо по-кратко, да остане време и да покажат бедстващите червени. То огромна реклама беше – 5 племена, а гледаме отново 3. Червените потънаха някъде и от тях ни новина, ни кост. И къде са водните борби, които са в пъти по-интересни от тези с варелите???

Автор:Petel.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР