Очакванията за разгромна победа на Лудогорец над Пирин в Разград

...
Очакванията за разгромна победа на Лудогорец над Пирин в Разград
Коментари Харесай

Високо напрежение в Лудогорец след 1:1 с Пирин в Разград


Очакванията за разгромна победа на Лудогорец над Пирин в Разград в седмия кръг на се оправдаха. Шампионите приключиха 1:1 и не съумяха да се приближат до водача ЦСКА-София.

Абел Анисе откри за “орлите ” в 61-ата минута, само че три минути преди края на постоянното време Станислав Костов изравни и донесе точката на отбора си.

Макар и сдържано, треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо изрази недоволството си от държанието на част от звездите на отбора, като ги укори в липса на дисциплинираност.

" Резултат, който не би трябвало да се получи с оглед ситуациите на терена. През второто полувреме изпуснахме доста голове. Вината си е безусловно наша. Направихме груби самостоятелни неточности.

След почивката започнахме по-агресивно с подаванията. Надигравахме се и създадохме редица положения. Притесняваме отношението в тактическата дисциплинираност на избрани футболисти. Не си извършват дилемите и играят единствено в избрани етапи в играта.

За Лига Европа изтеглихме тежък жребии. Хофенхайм и Истанбул ББ са сложни тимове.

Предстоящата среща с Левски е мач като мач. Ще има спомагателни страсти, тъй като съм бил треньор и на Левски, само че в този момент си извършвам отговорностите в Лудогорец ”, разяснява Херо. В идващия си мач на 6 септември “орлите ” гостуват на музи отбор на Левски на “Герена ” в отсрочен мач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР