Очакванията за победа на украинеца Олександър Усик над германеца с

...
Очакванията за победа на украинеца Олександър Усик над германеца с
Коментари Харесай

Усик спука от бой Марко Хук и остава борбата за трофея Мохамед Али

Очакванията за победа на украинеца Олександър Усик над германеца с босненски корени Марко Хук в 1/4-финала на Световните боксови суперсерии (WBSS) в Берлин се оправдаха изцяло. Носителят на пояса на WBO в полутежка категория съкруши своя противник с механически нокаут в десетия рунд и се класира за полуфинала.

В първите рундове двамата противници се опознаваха, като Усик зае центъра на кръга, а Хук използваше без скрупули своите мръсни номера като удари в тила.

Хук оцеля по знамение в седмия рунд, в който беше напълно заставен да се пази. В осмия шансът за малко да се усмихне на гореспоменатия, защото Усик се подхлъзна и той незабавно съумя да му нанесе удар в тила, до момента в който е паднал, за което му бяха отнети точки. Деветият рунд още веднъж беше напълно за украинеца, който още веднъж получи дежурните удари под пояса, което очевидно разяри Усик.

В десетия рунд той подложи Хук на канонада от удари, германецът с тъга се задържаше прав и реферите прекратиха мача - победа на Усик с механически нокаут и полуфинал в Световните боксови суперсерии.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР