Очакванията са Пламен Константинов да заложи срещу Иран на същите

...
Очакванията са Пламен Константинов да заложи срещу Иран на същите
Коментари Харесай

Пламен Константинов няма да прави промени за сблъсъка с Иран довечера

Очакванията са Пламен Константинов да заложи против Иран на същите играчи, които донесоха първата победа на България на Световното състезание по волейбол.

 Министър Кралев откри Световното състезание по волейбол в Русе
Министър Кралев откри Световното състезание по волейбол в Русе

" Много съм благополучен, че Вашият град откри своето място на спортната карта на България "

В неделя финландците не можаха да се опълчват на мощната игра на българите, само че днешният противник е от доста по-висока класа. Константинов употребява блокировачите Виктор Йосифов и Николай Николов, посрещачите Тодор Скримов и Валентин Братоев, диагонала Николай Учиков, разпределителя Георги Сеганов и либерото Теодор Салпаров. За малко Николай Пенчев заменяше Валентин Братоев в края на геймовете. Братоев играеше ролята на втори диагонал и приключи с максимален точков актив.

Иран сега е на осмо място в международната класация, с шест позиции пред България. Персите ни победиха в мач от " Лигата на нациите " през юни. Тогава българите бяха доста изморени, само че за малко не сюрпризираха фанатичната аудитория в Техеран.

Пламен Константинов сподели, че знае за някои от слабостите на иранците, свързани с центровете и разпределителя. Гостите ще бъдат подкрепяни от към 200 техни сънародници. Вчера те изиграха бърз мач с може би най-слабия тим в група " D " Пуерто Рико.

Мачът е от 20:30 часа и спечелилият в него ще си обезпечи място във идната фаза, както и добра изходна позиция за класиране за финалната шестица.

 Бойко Борисов: България ще е хазаин на Евроволей 2021
Бойко Борисов: България ще е хазаин на Евроволей 2021

Премиерът заяви, че девойките са избрали да играят в Пловдив и Русе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР