Очакванията към Манчестър Юнайтед са да стигне до челната четворка

...
Очакванията към Манчестър Юнайтед са да стигне до челната четворка
Коментари Харесай

Тен Хаг обяви целите пред Юнайтед

Очакванията към Манчестър Юнайтед са да стигне до челната четворка в британското състезание по футбол и това не плаши мениджъра Ерик загар Хаг. Нидерландецът обаче добави, че такива упоритости имат още седем или осем тима във Висшата лига.

" Приемам това по този начин, както е. Натискът върху мениджърите не е единствено при нас. Треньори като тези на Челси (Греъм Потър) и Нюкасъл (Еди Хауи) изпитват същото на гърба си, защото техните тимове влагат доста пари. Целта на всеки е да стигне до топ 4 и да се бори за титли. При нас не е друго ", сподели той, представен от ДПА.

В момента Юнайтед е на пето място. Арсенал води с 37 точки и пет повече от Манчестър Сити, Нюкасъл е трети с две по-малко и Тотнъм изостава с една от " свраките ". Юнайтед е с три точки пасив от " шпорите ".

" Конкуренцията е голяма и това важи за всички седем или осем тима, които имат искания за челната четворка. Трябва да хвърляш всички старания във всеки мач, с цел да печелиш точки. Ако се работи добре и тимът прогресира, ние имаме късмет да бъдем в зона Шампионска лига ", добави той.

В сряда за " Карабао Къп " Юнайтед бе без Хари Магуайър и Диого Далот. Лисандро Мартинес и Рафаел Варан пък не бяха в състава поради финала на Световното състезание.

" Мартинес чества в Буенос Айрес и не чакам да прави нещо друго сега, тъй като това е най-голямото достижение във футбола. Самият той обаче знае, че на 27 декември Висшата лига продължава и би трябвало да е тук. Рафаел пък е отчаян, само че може да се гордее, че беше още веднъж на край. Той е постигнал доста в кариерата си ", сподели още Тен Хаг.

Джейдън Санчо също не игра в първия мач на Юнайтед след Световното състезание и Тен Хаг не чака крилото да приключи продължителното си възобновяване в точния момент за мача против Нотингам Форест във вторник. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР