Очакванията към Кирил Петков за съставяне на коалиция не бяха

...
Очакванията към Кирил Петков за съставяне на коалиция не бяха
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев предупреди Кирил Петков: Влиза в същия капан, който доведе до криза на доверието при Царя! Скоро ще го питат къде е магистралата Ботевград-Враца-Шумен

Очакванията към Кирил Петков за сформиране на коалиция не бяха прекомерно високи. Предполагаше той и министрите му да не дават прекомерно огромни поръчки, а да се оправят с рецесията. Стана тъкмо противоположното.

Това съобщи пред Нова нюз социологът и политически анализатор доцент Стойчо Стойчев.

" Може да се стигне до рецесия на доверие. На Царя не му трябваше да споделя, че за 800 дни ще се оправим, тъй като по-късно го питаха непрекъснато какво се случва. По сходен метод в един миг ще стартират да питат всекидневно Кирил Петков къде е автомагистралата Ботевград-Враца-Шумен. Големите обещания по-късно водят до огромни разочарования ", безапелационен е специалистът.

" Опитните депутати няма да разклащат обединението, тъй като те знаят, че това е единственият метод да се задържат в политиката още 2 години. По-младите могат да се изпокарат за зеления документ да вземем за пример, тъй като не им е комфортно, като вървят на работа. Всяка заран децата са на върволици и се тестват, а депутатите са доста специфични. Като има заповед, да важи за всички ", сподели още Стойчев.
свързани новини92339на 08.12.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР