Очакваният с огромно нетърпение ден настъпи - днес, 12 ноември,

...
Очакваният с огромно нетърпение ден настъпи - днес, 12 ноември,
Коментари Харесай

Колко добър сред осемте най-добри ще бъде Григор Димитров?

Очакваният с голямо неспокойствие ден настъпи - през днешния ден, 12 ноември, в " О2 Арена " в Лондон стартира един от най-бляскавите шампионати в света на тениса - Финалният Мастърс, в който сили ще премерят осемте най-хубави тенисисти за годината. През тази година един от тях е българин - номер 6 (засега) в света Григор Димитров.
Нашето момче ще изиграе първия си мач на следващия ден, 13 ноември, като срещата ще стартира не преди 16:00 часа българско време. Противник на Григор за старт на конкуренцията ще е австриецът Доминик Тийм.
За разлика от всички други шампионати в тениса, този е неповторим с формата си, тъй като всеки един участващ играе най-малко три мача. Причината - има групова фаза. Като за първо присъединяване Григор извади и шанс при жребия - той се падна в група със международния номер едно Рафаел Надал, с Доминик Тийм и с Давид Гофен. Всеизвестен факт е, че Финалният Мастърс е най-слабият шампионат за Надал, който е печелил всичко друго най-важно в света на тениса, само че не и това съревнование. Предвид дългия и изтощителен сезон и фактът, че Рафа се отхвърли по време на Мастърса в Париж поради болки в колената - превантивно по думите му, нашето момче, което несъмнено е в добра форма, сигурно има огромният късмет да блесне, още повече, че е четвърти любимец на букмейкърите в шампионата. Дали Григор ще блесне в Лондон - бъдещето ще покаже.
Каква е нашата прогноза - научете в Sportlive.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР