Очакваният модел ще предложи екран с резолюция 2400х1600 пикселаGoogle ще

...
Очакваният модел ще предложи екран с резолюция 2400х1600 пикселаGoogle ще
Коментари Харесай

Google Hatch – нов хромбук с 10-то поколение Intel Core

Очакваният модел ще предложи екран с резолюция 2400х1600 пиксела

Гугъл ще укрепи хромбуците с нов, по-мощен модел (снимка: Intel / Гугъл Pixelbook)

Гугъл напредва с създаването на хромбук с кодово име Hatch, за който се разчу за първи път през април т.г. Наскоро информация за модела се появи в известната база данни Geekbench.

Новият хромбук идва с процесор на Intel от семейство Comet Lake (Core от десето поколение). В резултатите от теста на Geekbench попада чипът Core i3-10110U, който съдържа две ядра (четири потока) с тактова периодичност 2,1GHz (динамично се усилва до 4,1 GHz).

За графиката дава отговор интегрираният видеоускорител Intel UHD Graphics. Тестваната версия на преносимия компютър е оборудвана с 8GB оперативна памет (RAM).

Според пазарните наблюдаващи, по-мощните модификации на преносимия компютър Hatch ще бъдат с процесори Comet Lake от серия Core i5 и Core i7, както и с по-голям размер оперативна памет.
още по тематиката
Според слуховете, новият хромбук ще предложи екран с резолюция 2400х1600 пиксела, само че размерът на панела към момента не е конкретизиран. Споменава се също опция за ръководство със стилус.

Освен всичко друго Hatch ще има клавиатура с подсветка и вграден скенер за пръстови отпечатъци. Очаква се Гугъл да показа публично хромбука на събитие идващия месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР