Очакването на Коледа може да бъде още по-забавно, ако си

...
Очакването на Коледа може да бъде още по-забавно, ако си
Коментари Харесай

Козметичен адвент календар - какво се крие вътре?

Очакването на Коледа може да бъде още по-забавно, в случай че си подарите козметичен адвент календар. В него всеки ден ще откривате по нещо мъничко, с което да се почувствате още по-красиви по празниците.
 Какво съставлява козметичния адвент календар?
Идеята на адвент календара е да направи упованието на Коледа още по-вълнуващо, като класическите адвент календари наподобяват на различна бонбониера. Само че с изключение на бонбони, може да намирате всеки ден във всяка последваща отворена кутийка, по някаква друга наслада, малко подаръче или пък играчка, в случай че календара е детски. 

При козметичните адвент календари концепцията е изцяло идентична, като вместо сладости, има разнообразни козметични артикули.

 

 Добави изложение

 
Какво може да откриете в козметичните адвент календари?
Все повече компании започнаха да вършат такива коледни календари и разнообразието от артикули към този момент е в действителност огромно. Така че в козметичните адвент календари може да откриете дребни неща като червило, лак за нокти или пък мини сенки за очи, само че може да намерите и кремове за ръце или лице, маски, парфюми и като цяло съвсем всичко, което може да откриете в един козметичен магазин. 

 

 Добави изложение

 



 
Как са подбрани продуктите в козметичния адвент календар?
В календара може да има артикули единствено на една козметична компания. Така че в случай че имате обичан бранд, потърсете дали той не предлага и козметичен адвент календар.

Бюти магазините и дрогериите също вършат адвент календари, като в тях поставят компилация от козметични артикули на разнообразни компании. А подборът нормално е на база на това кои са най-продаваните продукти в магазина, което очевидно ги прави и най-харесвани и мечтани. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР