Очакваната сделка по продажбата на Челси вероятно ще претърпи известно

...
Очакваната сделка по продажбата на Челси вероятно ще претърпи известно
Коментари Харесай

Сделката за Челси може да се забави

Очакваната договорка по продажбата на Челси евентуално ще претърпи известно закъснение, оповестява британската преса на днешните си страници. Това се дължи на комплицираните процедури, през които занапред би трябвало да се премине, с цел да се стигне до дефинитивно довеждане докрай на продажбата. Първта стъпка, която следва, е до четвъртък тази седмица, когато се чака да постъпят четирите дефинитивни предложения. След това в границите на седмица се чака от клуба да показват желаната от тях алтернатива на държавното управление.
 Дадоха пролонгация на претендентите за Челси Дадоха пролонгация на претендентите за Челси
Очакванията са четирите изпратени оферти за “сините ” да са на притежателя на Бостън Селтикс - Стивън Палиук, сдружение в чиято основа са сър Мартин Бротън и лорд Себастиан Коу, притежателите на Чикаго Къбс семейство Рикетс, както и притежателите на Лос Анджелис Дожджърс Тод Боели и Марк Уолтън, които насочат обща оферта дружно с британския предприемач Джонатан Голдщайн. В петък обаче стартира почивен уикенд обвързван с великденските празници, само че чиновниците, които са директно свързани с процесите, ще би трябвало да продължат своята работа. Различни информации на Острова гласят, че в тази една седмица държавното управление ще извърши свое лично изследване на отправилите четирите предложения, само че това бе отречено от държавното управление в публична позиция.

Въпреки това такава сигурно ще би трябвало да бъде направена от страна на. Целта в последна сметка е договорката да стане факт до 31 май, когато изтича дадения краткотраен лиценз на клуба след отстраняването на някогашния притежател Роман Абрамович. На съветският олигарх бяха наложени съществени санцкии от държавното управление на Англия и бе запорирано цялото му имущество поради околните му връзки с Владимир Путин след нахлуването на и започването на война против.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР