Очакван победител в женския финал на първия за годината турнир

...
Очакван победител в женския финал на първия за годината турнир
Коментари Харесай

Ашли Барти вдигна титлата в Мелбърн

Очакван победител в женския край на първия за годината шампионат от " Големия шлем ".

Световната номер 1 Ашли Барти реализира исторически триумф в " домашния си " шампионат от " Големия шлем " и за първи път завоюва Australian Open след трагична победа с 6:3, 7:6 (2) над Даниел Колинс за 1 час и 29 минути игра. " Барти празненство " стартира в Мелбърн още при първия мачбол в тайбрека на втория сет, като екзалтираните хиляди фенове на " Род Лейвър сцена " и тези пред кортовете не стопираха да поддържат любимката си от самото начало, написа Sportal.bg.

Барти не просто печели третата си купа от " Шлема " тъкмо в родината си, само че и става едвам втората настояща тенисистка (след Серина Уилямс) с " мейджър " титли на всичките разнообразни настилки.

Австралийката се бетонира като народен воин и най-сетне оправда статута си на любимец в Мелбърн, като показва и нерви от стомана през всичките мачове и най-много в този за купата. Тя изоставаше с 1:5 във втория сет, само че реализира поврат и наложи преимуществото си с разнообразната игра, включваща оръжия най-много като подсечения бекхенд и форхенда с висока парабола от дъното на корта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР