Очакван победител бе излъчен в традиционната класация “Играч на сезона”

...
Очакван победител бе излъчен в традиционната класация “Играч на сезона”
Коментари Харесай

Очакван е победителят в “Играч на сезона” в снукъра

Очакван победител бе излъчен в обичайна ранглиста “Играч на сезона” на World Snooker - международният първенец и победител в “Мастърс” 2019 Джъд Тръмп. Асото в колодата получи наградата и на съюза на отразяващите джентълменския спорт публицисти.

Тръмп завоюва купите в “Крусибъл” и “Мастърс”, както и в Северна Ирландия, като стана първият занаятчия на щеката със събран над 1 милион паунда от наградни фондове в границите на един сезон.

It's World Snooker Awards time!

Results: https://t.co/bSDYpPZ706 pic.twitter.com/vPmddzUfOW
— World Snooker (@WorldSnooker) May 10, 2019
Рони О’Съливан беше определен за номер 1 посредством вота на почитателите в другите обществени мрежи. Ракетата завоюва Шанхай Мастърс, Шампион на първенците, Шампионата на Обединеното кралство, Шампионата на играчите и Шампионата на Тура, както и се завърна на върха в международната класация.

Постижението “Момент на сезона” също е за О’Съливан, когато осъществя юбилейния си сенчъри брейк номер 1000 на финала на Шампионата на играчите.

“Представяне на сезона” е за Джеймс Кейхил, който от позицията на дилетант сензационно отстрани О’Съливан в “Крусибъл”, а дебютант на годината е Джо О’Конър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР