Очакваме тежка битка на местните избори и ще я проведем.

...
Очакваме тежка битка на местните избори и ще я проведем.
Коментари Харесай

Проданов: Подкрепата за Мая Манолова не е безусловна

Очакваме тежка борба на локалните избори и ще я проведем. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Христо Проданова в ефира на Българска национална телевизия.

"Десният гласоподавател чете платформа от хрумвания и реагира на нея. Не съм разговарял с Мая Манолова и не знам по какъв начин е реагирала на нашата поддръжка. Тази поддръжка не е безусловна - тя е за това, че нейните политики съвпадата с нашите ", съобщи още той.

"Мая Манолова се явява като самостоятелен претендент, била е член на Българска социалистическа партия, само че е поела по личен път. Тя е деятелен човек. Преди да встъпи в служба като омбудсман огромна част от българите не знаеха, че тази институция съществува. Тя е зареди с силата си ", изясни още зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Той бе безапелационен, че залагат на резултатите освен в София, а в цялата страна, тъй като това е първа стъпка от бутането на феодалния режим. "Има общини, които са се трансформирали във феодални имения и там хората живеят в боязън ", сподели още Проданов.

По думите му Фандъкова организира една година по-рано социална поръчка за сметопочистването на София и е предала множеството общински действия на частни компании и лица. "Ние сме на мнение, че общината не би трябвало да подвига ръце от някои действия и да ги преотстъпва на частни компании. Може общински компании да ремонтират улиците и да строят градини и учебни заведения ", сподели още той.

Той разяснява шпионския скандал с думите, че през вчерашния ден в Народното събрание се е изгубило време. Изтечоха се изрески от вестници и от уеб страниците, които са оповестени. Не се сподели нищо съответно, с цел да се вършат някакви заключения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР