Очакваме срещата утре между ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната да бъде

...
Очакваме срещата утре между ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната да бъде
Коментари Харесай

Атанасова: Очакваме срещата утре между ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната да бъде коректна

" Очакваме срещата на следващия ден сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " да бъде правилна. На нея всяка една от политическите сили да съобщи целите си, само че и да реализираме базов консенсус кое е изпълнимо и кое не е ", сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Ако всички желаят да има образувано постоянно държавно управление, ще се стигне до тези тематики от всяка една от предизборните платформи, стратегии или цели ", е нейното мнение по отношение на договарянията за ново държавно управление.

" В името на страната ни, на родината ни, би трябвало да можем да седнем на една маса - без значение с кого ще приказваме. Ще приказваме за този народ, който ни е избрал всички ", добави Атанасова.

" На срещата би трябвало да поговорим съществено за това по какъв начин популизмът не следва да взима връх в политическите диалози, а когато се носи отговорност за страна, би трябвало повече да се мисли по кои допирни точки можем да се обединим и дружно да носим тежестта. Не би трябвало някой да се пробва посредством популизъм и послания, ориентирани към обществото, които са предизборни, да натрупа позитив за личната си политическа партия ", заключи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР