Очакваме след връчванетон амандата преговорите с ГЕРБ-СДС да продължат оттам,

...
Очакваме след връчванетон амандата преговорите с ГЕРБ-СДС да продължат оттам,
Коментари Харесай

Благоевградският депутат Андрей Гюров: Разколът ни с Радев стана, когато той разбра, че ПП не е негова   

Очакваме след връчванетон амандата договарянията с ГЕРБ-СДС да продължат оттова, докъдето стигнаха, защото проблемите пред страната се множат, а не понижават.

Това разяснява пред Нова тв Андрей Гюров, Политическа партия.

Не бих се съгласил с тезата, че позициите на ПП-ДБ са отслабени след записа. Всъщност информацията и противоположната връзка от нашите исмпантизанти и от хората отвън партията е, че този диалог, който изтече, демонстрира едни тормални демократични процеси. Тук е значимо кой по какъв начин договаря и каква отговорност поема, разяснява той.

Всички стъпки, които се чакаха от Политическа партия, бяха направени и то още преди да бъде връчен втория мандат. Сега чакаме от ГЕРБ да поемат своята отговорност и да кажат дали ще работят в посока, която се чака от тях и техните поръчки - за държавно управление, интеграция в Европейски Съюз или ще отиваме в посока, която трансформира цивилизационния избор на България и Европа, уточни той.


Имаме седем дни. В момента чакаме да продължат разоворите. Нашата позиция е ясна. Естествено, обстановката се промени, само че и в нея двете коалици би трябвало да са подготвени да намерят решения, тъй като за всички гласоподаватели на двете партии е ясно, че тъкмо в тази обстановка единственото решение за България е устойчиво постоянно държавно управление, което да извади страната от политическата рецесия, уточни Гюров.

Вчера президентът Радев загуби своя облик на обединител, на този, който е водач на нацията, който оказва помощ на обществото да откри решения. За моя изненада той през вчерашния ден вкара персоналния си интерес. Със своите дейности на връчване на мандата за следващ път потвърди, че не желае да бъде формирано държавно управление, разяснява той.

Разкола сред президента и Политическа партия настъпи преди войната в Украйна. Политическа партия постоянно е знаела, че не е на президента. Разколът стана, когато президентът разбра, че Политическа партия не е негова, уточни той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР