Очакваме разкриване на данните за престъпление в дом Хризантема от

...
Очакваме разкриване на данните за престъпление в дом Хризантема от
Коментари Харесай

Много въпроси пред прокуратурата за дома на ужасите в Габрово

Очакваме откриване на данните за закононарушение в дом " Хризантема " от Министерство на вътрешните работи. Това разгласи пред bTV представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

" Интересът на децата е преди всичко ", акцентира тя. По думите ѝ има доста въпроси по случая като кой е направил записа, на кое длъжностно лице го е дал.

Прокуратурата дава инструкции по най-бързия метод да се позволи случая с дома на ужасите. Ако е сигнализирана институция за случилото се там, ще бъде открито, увери Румяна Арнаудова.

Припомняме, по-рано през днешния ден Арнаудова разяснява и схемите в Медицинския университет. Стана ясно, че обвинявания са повдигнати по отношение на 6 лица - по отношение на някогашния ректор Ваньо Митев е повдигнато обвиняване за управление на проведена незаконна група, а по отношение на други 5 лица - за присъединяване.

Арнаудова изясни и че схемата е опасност за държавната сигурност, тъй като може да се употребява като канал за трафик на мигранти или хора, свързани с терористични организации. За в този момент няма данни за такава опасност, уточни Арнаудова.

В хода на следствието едно от лицата е заплашило служителите на реда и прокурорите, че ще " заплащат за това с кървави сълзи ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР