Очакваме по-малко черен пиар и повече идеи за бъдещето на

...
Очакваме по-малко черен пиар и повече идеи за бъдещето на
Коментари Харесай

Радев препоръча: По-малко черен пиар и повече идеи за бъдещето на страната

Очакваме по-малко черен пиар и повече хрумвания за бъдещето на страната, сподели празидентът
Очаквам в идната акция за избори за Европейски парламент да чуем изчерпателен спор за бъдещето на Европа. Нека всеки, който претендира да съставлява България в Екологичен потенциал, да съобщи ясни позиции за това по какъв начин ще способства за напредъка на целия Европейски Съюз, само че и за отбраната на нашите национални ползи по огромните тематики. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев.

Той добави, че акцията за избори за народен парламент не би трябвало да заглушава и измества изцяло дебата за бъдещето на Обединена Европа. „ Това е извънредно значимо за България ”, сподели той.

Радев посочи, че общество чака изчерпателен политически спор. „ Очакваме по-малко черен пиар и повече хрумвания за бъдещето на страната. Всяка партия би трябвало да съобщи по какъв начин вижда това бъдеще, кмак ще направи България по-успешна и за какво желае властта. Крайно време е дневният ред на партиите да се срещне с дневния ред на обществото. То чака от политиците конкретни отговори по какъв начин ще бъдат решени наболелите проблеми ”, сподели още президентът.

Той посочи, че чака Европейски Съюз да се ангажира по-активно с одобряването на принципите на демокрацията и спазването на човешките права, на правовата страна в страните от Западните Балкани, които са декларирали своите упоритости за присъединение към Европейски Съюз.

" Днес, в Деня на Европа, дано си пожелаем Европейски Съюз, който още по-активно се ангажира и способства още по-ефективно за развиването на страните членки, който продължава да гради своето единение върху правилата на демокрацията и мира ", разяснява Радев.

Президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили и вицепрезидентът Илияна Йотова сервираха цветя пред Паметника на Незнайния боец в столицата във връзка отбелязването на 79-ата годишнина от успеха над нацизма във Втората международна война.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР