Очакваме отвори от премиера Бойко Борисов в парламента за продажбата

...
Очакваме отвори от премиера Бойко Борисов в парламента за продажбата
Коментари Харесай

Крум Зарков: Очакваме отговори от Бойко Борисов за продажбата на ЧЕЗ

Очакваме отвори от премиера Бойко Борисов в Народното събрание за продажбата на активите на ЧЕЗ в България. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков .

По думите му има несъгласие сред изказванието на Борисов, че държавното управление няма нищо общо със договорката и обстоятелството, че енергийният министър Теменужка Петкова подаде оставка в петък.

Социалистът напомни, че в края на януари на публично посещаване у нас беше чешкият министър председател Андрей Бабиш . Според него няма по какъв начин тематиката с продажбата на активите на чешката компания у нас да не е била наранена.

Държавата има право, без да нарушава правилата на пазарната стопанска система, да се намеси в договорката, когато става въпрос за стратегически бранш и контролиран пазар, сподели още Зарков.

Депутатът от Българска социалистическа партия разгласи още, че социалистите имат подозрение, че Гинка Върбакова е подставено лице, зад което се крият непознати или български ползи.

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР