Очакваме от началото на месец май да започнат да се

...
Очакваме от началото на месец май да започнат да се
Коментари Харесай

Груповите туристически пътувания да се възобновят през май, искат от бранша

„ Очакваме от началото на месец май да стартират да се организират груповите туристически пътувания “, сподели пред БНР Светлана Атанасова, ръководител на Управителния съвет на.
Браншът изрази неодобрение от последната заповед на министъра на опазването на здравето, с която не се облекчават ограниченията за груповите туристически пътувания и конгресните мероприятия, които остават със възбрана за осъществяване до края на април. От бизнеса виждат това като дискриминация и чакат облекчение за сектора.
 Протест на представители на туристическия бранш, браншът е разграничен Протест на представители на туристическия бранш, браншът е разграничен
Представители на туристическия отрасъл излизат на митинг пред Министерския съвет, предава БНР. Те упорстват за разнообразни типове държавна...
„ В нашия бизнес е извънредно значимо да има предвидимост - и за пътешестване у нас, и в чужбина, хората би трябвало да имат време, а ние също, с цел да се подготвим по тази причина. Към днешна дата нямаме отговор на този проблем от. Опитахме се да задържим сътрудниците, само че не се получава, други компании напряко банкрутираха.
Резервациите за празниците в този момент у нас не би трябвало да се отсрочват, само че групови пътувания не може да се възнамеряват. Така е в международен мащаб. За неосъществените пътувания всеки човек, който желае, получава ваучер, само че ние чакаме да се възстановява ситуацията, с цел да могат клиентите да получат услугата, който пък е поискал, му е възобновен задатъкът. Повечето наши клиенти чакат да се реализира пътуването им, тъй като това ще им се отрази добре ", сподели още Атанасова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР