Очакваме от кабинета Денков – Габриел да извърши конституционната реформа.

...
Очакваме от кабинета Денков – Габриел да извърши конституционната реформа.
Коментари Харесай

Пеевски след вота „за“: Да е ясно – подкрепяме конституционната реформа, не кабинет

„ Очакваме от кабинета „ Денков – Габриел ” да извърши конституционната промяна. Нека да е ясно – не поддържаме държавното управление като състав, а поддържаме единствено конституционната промяна “.

Това разгласи пред кореспонденти в Народното събрание преди малко депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, минути откакто Народното събрание утвърди структурата и състава на новото държавно управление. Двама от Движението гласоподаваха „ за “ премиера акад. Николай Денков. Това са водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски.

На въпрос на кореспондентка дали това е знак, че се връща в политиката, Пеевски заинтригуван отговори: „ Аз съм тука, къде да се връщам? “.

Делян Пеевски дава отговор на репортерски въпроси в постройката на Народното събрание след вота

Преди това водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че българските жители не желаят да има шести следващи ненужни избори.

„ Гражданите желаят незабавно да преодолеем политическата рецесия, с цел да се вземат решение проблемите на хората, като за нас, Движение за права и свободи, главният проблем е прекъсване на прогресивното обедняване на българските жители “, уточни още Карадайъ.

Според него правосъдната промяна не може да се случи без промени в конституцията, а промени в конституцията без Движение за права и свободи не може да има.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР