Очакваме от извънземни създания да ни спасят от пътя на

...
Очакваме от извънземни създания да ни спасят от пътя на
Коментари Харесай

Проф. Лъчезар Филипов: Очакваме от извънземни създания да ни спасят, срещата наближава

„ Очакваме от извънземни създания да ни спасят от пътя на злополуката и самоунищожението, по който вървим. Можем да изчезнем като цивилизация, в случай че не се поучим от тях и не съблюдаваме нужната екоетика. “ Това показа проф. Лъчезар Филипов, написа в. „ България през днешния ден “.
Ученият провежда огромен конгрес на уфолози от целия свят този уикенд (3 и 4 ноември) в Хасково. На срещата отвличани от извънземни ще описват невероятните си истории. Други ще споделят за връзката си с непознати цивилизации.

„ На откриването на конгреса ще приказвам за нова подредба на извънземните. Според мои изследвания през последните пет години те се разделят на два типа – отзивчиви и биороботи с изкуствен интелект, които ще бъдат нападателни към хората. Ако попаднем на втория тип, това ще породи спор. Затова е нужна връзка с тях, с цел да избегнем неприятните последствия. Трябва да си отговорим на въпроса по какъв начин тъкмо ще я изпълним. И по какъв начин от тези извънземни същества да се научим да спрем да вървим против нашата природа, като по този начин избегнем злополуката “, размишлява проф. Филипов.

Астрофизикът от Българска академия на науките е безапелационен, че сме под непрекъснато наблюдаване от представители на непознати цивилизации. Но това е хубаво, защото наблюдението е доста по-добрият вид от заличаването.
„ Според разнообразни проучвания тези създания може да са двуметрови и слаби, а е допустимо да бъдат и към 60-сантиметрови. Твърде евентуално е те да са по облик и сходство на хората, както е записано в Библията “, споделя откривателят на непознати създания и прибавя, че през 1967 година персонално е следил НЛО над Витоша, а през 1992 година на връщане от морето дружно със брачната половинка си вижда неидентифициран обект в нощното небе над Сливенския балкан.

„ Още не сме сигурни кой от двата разновидността е най-достоверен. Но е несъмнено, че ние търсим сигнал от тях от горната страна, до момента в който те щъкат от години измежду нас. Американци хукват да търсят живот на Венера, а мен за тези думи едвам не ме уволниха. Там, където хората се сваряват в лавата, има директни доказателства за условия за живот на микроорганизми “, споделя още Филипов и прибавя, че в случай че имаме обща конструкция и признаци, е допустимо при контакт с извънземни даже да си приказваме с тях./novini.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР