Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат обратна връзка относно меморандума,

...
Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат обратна връзка относно меморандума,
Коментари Харесай

Петков чака да се размрази ледената епоха с ГЕРБ

" Очакваме от ГЕРБ-СДС да ни дадат противоположна връзка по отношение на меморандума, тяхна версия на корекция или да седнем дружно на масата ", по този начин съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков отговори на въпрос дали поради напрежението сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС може да бъде позволена нова спънка, която да бъде пречка по пътя към приемане на еврото през 2025 година

" Цените в Хърватия не са се покачили поради вкарването на еврото ", уточни още той след изключителното съвещание на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната.

По мотив думита на Бойко Борисов, че връзките им са в ледникова ера, Петков разяснява: " Това са филмчета на Pixar, мисля ".

Преди 5 дни ПП-ДБ предложи меморандум за скрепяване на сглобката. Депутатът от Движение за права и свободи Делян Певвски видя в документа опит за делба на страната. Външният министър Мария Габриел бе категорияна, че няма да постави автограф под този меморандум. По-рано този месец водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че избори 2 в 1 биха били разумния свършек на това ръководство.

Снимка: Агнес Методиева 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР