Очакваме най-новия български филм „Опърничавите”, чиято премиера е насрочена за

...
Очакваме най-новия български филм „Опърничавите”, чиято премиера е насрочена за
Коментари Харесай

Задава се най-новият български филм

Очакваме най-новия български филм „ Опърничавите”, чиято премиера е планувана за 17 май т.г. Той е основан по едноименната новела на Младен Стоянов, който е и продуцент. Режисьор е Георги Костов, предава БНР.

Филмът ще бъде сантиментална комедия. В него преуспелият предприемач Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и желае да се наслаждения на насъбраното си с дълготраен труд благосъстояние. Морската му идилия обаче е нарушена от появяването на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която по едно и също време го притегля и нервира.

Андрей се впуска в премеждие, което заплашва да разбие подредения му живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от страсти и жестоката злост, която изпитват един към различен. Но границата сред омразата и любовта е тънка и единствено крачка ги дели от непредвидената развръзка.

Освен дуел сред поколенията във кино лентата се вижда, че те могат и да се допълват, да си дават полезности – показа в ефира на Радио София Младен Стоянов. Филмът е динамичен, в него ще могат да се видят прелестни естествени картини от България, самолетни полети, пътешестване с мотори…
По думите на създателя това е самобитен български вид на сантиментални ленти като „ Нотинг Хил “ и „ Имате поща “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР