Очакваме на 7 януари да има решение по делото за

...
Очакваме на 7 януари да има решение по делото за
Коментари Харесай

Почерненият баща Тодор Бараков: Очакваме присъда за Ивановде...

Очакваме на 7 януари да има решение по делото за гибелта на Тошко и Виктор. Това съобщи пред " Марица " Тодор Бараков, бащата на едно от починалите момчета в зверската злополука до село Кадиево при започване на ноември предходната година.

Той разяснява, че има доста клипове, които компрометират Маринашки и демонстрират, че държанието му зад кормилото е безконтролно и цинично по принцип. Преди дни Бараков качи клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин самият Маринашки кара с краката на открито, до момента в който в същото време рапира. " Има клипове и на гонки сред него и други водачи. Днес ще желаяме този клип да се причисли към делото. По-късно ще дам и останалите. Просто нямам думи, сподели Бараков в коментар на въпросните клипове.

Той уточни още, че през днешния ден по делото ще бъдат разпитани бащите на оживелите в злополуката, които са интернационалните водачи.

" Следващите две дати по делото са 7 и 17 януари. Надявам се съдът да се произнесе с решение ", сподели той.

Делото стартира в 14 часа, а по традиция в 13.00 почернени близки и родственици се събраха на кротичък митинг с искане за обективна присъда за загубата на двата млади човешки живота.
Свързани вести Изскочиха смразяващи фрагменти от мелето до Кадиево с две жертви, търсят се още очевидци ВИДЕО Бащата на починалия Тодор Бараков: Днес щеше да стане на 17 година и да чества, само че го погуби дрогиран
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР