Очакваме на 14 декември зала Колодрума в Пловдив да бъде

...
Очакваме на 14 декември зала Колодрума в Пловдив да бъде
Коментари Харесай

Очакват пълна зала Колодрума за мача на Тервел Пулев

Очакваме на 14 декември зала " Колодрума " в Пловдив да бъде цялостна, откакто досега са подадени 4000 билета, а продажбата на останалите 2 000 върви с доста положително движение. Това сподели на формалната конференция в Пловдив мениджъра на братя Пулеви - Ивайло Гоцев. В събота в залата ще се организира боксова гала-вечер, в която ще взе участие и българският професионален боксьор в полутежка категория Тервел Пулев против американеца Дишон Уебстър. Планирани са 10 мача, измежду които и сред дами.
Ивайло Гоцев бе безапелационен, че Тервел Пулев ще оглави това събитие и ще покаже своя гений в главен дуел от професионална боксова гала-вечер. Гоцев разгласи още, че Тервел ще се боксира за междуконтиненталната купа, което съществено ще вдигне реномето му в полутежка категория.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров благодари на уредниците на спортното събитие като акцентира, че с изключение на столица на културата през тази година, градът постоянно е бил и столица на спорта. Боксовата гала-вечер той дефинира като " един огромен състезателен празник за града " и изрази вяра за доста фенове, защото Пловдив е прочут с боксовата си школа.

Този мач е доста значим и благодаря на кмета Здравко Димитров за поддръжката, сподели от своя Кубрат Пулев, като добави, че чака доста хубава крайна борба на брат си Тервел. Ще бъде доста хубаво шоу, едно събитие, което не е правено в Пловдив и най-важното е Тервел да победи, акцентира Кобрата. Той изрази вяра, че такива боксови гали може да станат традиция за Пловдив.

От своя страна Тервел Пулев сподели, че е значимо мачът да бъде извоюван, а не по какъв начин ще стане това и добави, че неговата цел е да победи. Разучили сме добре съперника, знаем какво да чакаме, само че не знаем тактиката, на която ще заложи, разяснява още Тервел. Той е добър боксьор и по тази причина е тук и ние не го подценяваме, добави Пулев.
 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в @@@
Треньорът на Уебстър сподели, че имат концепцията и самочувствието за победа, което по думите му е на база на опита, който имат с съветския си съперник. Самият Уебстър сподели: " Благодаря на Господ, че ми дава тази опция да се състезавам за тази купа. Готов съм да се удрям в събота, уповавам се на добър мач, да покажа гения си и да бъде вечер, която никой няма да не помни ".

Началото на боксовата гала-вечер е 19,00 часа. На 12 декември участниците в нея ще проведат открита подготовка в МОЛ " Плаза ", отново там на 13 декември от 16,00 часа ще състои и формалния кантар за Тервел Пулев и Дишон Убестър. СНИМКА и ВИДЕО: trafficnews.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР