Очакваме ДПС да бъде забранена като партия, тъй като според

...
Очакваме ДПС да бъде забранена като партия, тъй като според
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: ДПС трябва да бъде заличена

Очакваме Движение за права и свободи да бъде неразрешена като партия, защото съгласно Конституцията не може да съществуват партии на верска и етническа основа. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов за митинга против изявлението на водача на Движение за права и свободи при визитата му в Турция.

Движение за права и свободи считат българската земя за тяхна. За нас това изявление е опасност за териториалната целокупност на България. Етническите разлики са хубаво нещо, само че те не могат да се употребяват за отцепване на нацията, съобщи той.

През годините Движение за права и свободи се опита да овладее огромни браншове от българската страна, както овладя общините с турско население. В момента имаме развой на завръщане на фрагменти на Движение за права и свободи в регионалните администрации. Ние настояваме президентът да преразгледа тези назначения, както и да насочи службите към активността на Движение за права и свободи и те да съберат доказателства за противоконституционност на партията. Ние сме внесли сигнал до основния прокурор и желаеме той да внесе искане за изтриване на Движение за права и свободи, уточни Веселинов.

Институциите би трябвало да се обединят против опитите за непозната интервенция във вътрешните работи, означи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Движение за права и свободи направиха ваучър пред султана в Анкара и се схванаха Ердоган да им обезпечи колкото гласове желаят. Тези демократични партии, които желаеха законовите промени за гласуването в чужбина, са съучастници в националното изменничество на Карадайъ, разяснява Искрен Веселинов.

Той разгласи, че Патриотите още веднъж ще провеждат обсада на българо-турската граница, с цел да не позволен рейсове с гласоподаватели от Турция в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР