Очакваме да видим какъв ще бъде успехът на новия проект

...
Очакваме да видим какъв ще бъде успехът на новия проект
Коментари Харесай

Голям скандал разтърси къщата на Big Brother: Most Wanted

Очакваме да забележим какъв ще бъде триумфът на новия план на Big Brother. Веднага след финалът на паметният сезон на Vip Brother 2017, започва нов пилотен план Most Wanted, който претендира, че е събрал най-търсените звезди, които да покажат нюанс на най-много.
Зрителите към момента тръпнат в очакване какво ще предложи телевизионното предаванe, а участниците не скучаят и към този момент стартират да се опознават от близко. Дори заформят първите горещи кавги по сред си.
Броени часове след влизането си в къщата провокативните им персони се демонстрират и всеки се декларира като персона.
Под светлините на прожекторите феновете стават очевидци на замяна на остри реллики и дуплики. Звездите не си поплюват, а са подготвени за кавги и раздори. Колоритните Луна и Дебора са в центъра на вниманието и без взаимни отстъпки си размениха към този момент първите остри реплики, които сътвориха напрежение и мотив за мнения от всички съквартиранти.
Най-търсените звезди към този момент са се надушили и се виждат първите прояви на благосклонности сред тях, само че и тези на отрицание си личат от надалеч. Колоритните характери заформят същински стихии в шоуто.
Небезизвестният Динко беше в ролята на страж на реда и се опита да внесе мир и съгласие измежду новите си съквартиранти. Той изнесе публична тирада за спазването на положителния звук и значимостта на връзките в Къщата.
Разделени на каубои и индианци, дали звездите ще могат да покажат всичко от себе си? И дали ще поддържат поръчките, които са дали във визитките си – следва да разберем!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР