Очакваме да се насрочи обжалването и съответното решение на втора

...
Очакваме да се насрочи обжалването и съответното решение на втора
Коментари Харесай

Ето как върви делото за екстрадирането на Рангел Бизюрев от Дания

Очакваме да се насрочи обжалването и съответното решение на втора инстанция на съда в Дания по отношение екстрадирането на Рангел Бизюрев. Това съобщи основният секретар на MВР Живко Кoцев, който през днешния ден участва на доклада на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Припомняме, че във връзка с  убийството на Димитър Малинов от Цалапица Рангел Бизюрев бе разгласен за интернационално търсене въз основа на издадена Европейска заповед за арест от Окръжна прокуратура-Пловдив.Той беше хванат в Дания, където на първа инстанция съдът реши, че би трябвало да бъде върнат в България, с цел да бъде разпитан и да даде съответните свидетелски показания.

Следващото съвещание във връзка с делото на двамата братя Валентин и Борислав Динкови за укривателство на натрупа на Димитър Малинов е планувано за 26 февруари от 13,30 часа.

Според обвинението 19-годишните блзинаци са помогнали на Бизюрев да избегне наказателно гонене посредством обезпечаване на средства за транспорт и прикриване на следите от осъщественото действие, без да са се споразумели с него преди самото ликвидиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР