Очакваме да чуем какво ще се случи на този съвет

...
Очакваме да чуем какво ще се случи на този съвет
Коментари Харесай

Коалиционният съвет се събира заради ветото на РС Македония за ЕС


" Очакваме да чуем какво ще се случи на този съвет и за какво изобщо по тематиката Република Северна Македония (РСМ) има подобен съвет. Позицията на Има Такъв Народ е доказана, ние няма да мръднем от нея. Едно от нещата, които би трябвало да се случат в РСМ като гаранция за старт на някакъв развой, е да отворят Конституцията и да запишат, че българите са народ в страната с равни права ". Това заяви Станислав Балабанов от на влизане в Министерски съвет.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 403
" Според мен не би трябвало да има подобен, откакто има ясна позиция “, посочи той.

Балабанов предизвести, че противоположното преброяване на търпението е стартирало. Той предизвести Политическа партия да престанат да си мислят, че ръководят еднолично, а не в коалиция, с подписано съдружно съглашение.

Преди това ген. Атанас Атанасов от Демократична България съобщи, че Украйна може да не влезе в Европейски Съюз поради РСМ. 

" За страдание в този миг няма изгледи да се вдигне ветото. Нашите сътрудници от Македония не оказват помощ за това по никакъв метод “, разяснява той.

Темата още веднъж е на дневен ред, откакто министър председателят Кирил Петков изиска президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за Национална сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР