Очакваме, ако някой иска подкрепа, да я потърси публично. До

...
Очакваме, ако някой иска подкрепа, да я потърси публично. До
Коментари Харесай

Тома Биков за БНБ: До петък има много време, за да решим какво да правим

" Очакваме, в случай че някой желае поддръжка, да я потърси обществено. До петък има доста време, с цел да решим какво да вършим ", разяснява в " Денят стартира " Тома Биков от ГЕРБ по отношение на тематиката за избор на нов шеф на Българската национална банка.

По думите му от ГЕРБ тестват ръководещото болшинство във връзка с тяхното чувство за честност.

" След като Асен Василев счита, че господин Каримански няма безупречна известност да оглави Българска народна банка, не може да бъде ръководител и на бюджетната комисия в Народното събрание, в случай че те имат обединен стандарт за честност би трябвало да одобряват нашето предложение Каримански да не бъде ръководител на бюджетната комисия, в случай че те не го създадат значи, че не се съмняват в репутацията му ", добави Тома Биков.

Той съобщи, че държавното управление не взема решение нито една от рецесиите, а провокира нови.

" Има намаляване на българската позиция във връзка с Република Северна Македония заради разнобой на импровизирано равнище. По всичко проличава, че Кирил Петков е поемал избрани задължения. Ние не сме видели през последните месеци македонската страна да е направила каквито и да било крачки във връзка с българските претенции ", добави Тома Биков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР