Очаквам съвсем скоро официалните резултати. По този казус работят най-добрите

...
Очаквам съвсем скоро официалните резултати. По този казус работят най-добрите
Коментари Харесай

Гл. комисар Николай Николов: Очаквам съвсем скоро официалните резултати от разследването на трагедията на магистрала Струма

Очаквам напълно скоро формалните резултати. По този проблем работят най-хубавите следователи и специалисти. Не чакам диаметрално противоположно на това, което беше оповестено преди седмици. Това съобщи гл. ком. Николай Николов пред Би Ти Ви.

Той сподели, че чака с интерес отчет за всеки метър от пътя на рейса. Това ще даде изясненост дали би трябвало да се вкарат системи за автоматизирано гасене.

Трябва да се обърне внимание също по този начин и на материалите, които са вложени в направа на рейса: „ Съвременните материали са сложни за горене. Трябва да се подхващат ограничения, които да не позволяват такива произшествия “.

По тематиката с пожарите в родопските села Николов изясни: „ Продължават напъните по преодоляване на обстановката, само че към момента 5 места са без ток, а в 6 други места има режим на водоснабдяването “.
свързани новини24593на 04.12.20213472на 02.12.2021
„ Родопчани са корави хора. Те са привикнали с тежки зими и лета “, безапелационен беше комисарят.

По думите му тази година е по-спокойно спрямо предходната: „ Малко над 307 са избавените човешки живота “. Той благодари на сътрудниците си и сподели, че има потребност от грижа за психологичното положение на пожарникарите.

По думите му има резултат от ограниченията, които се вземат към празниците.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР