Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е

...
Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Никой не ми дава съвети

" Очаквам реакция от тима в утрешния мач, а най-важното е да се поздравим с трите точки против Ботев Враца. Надявам се тимът да покаже друго лице и мощно се надявам да видя различен тип на отбора на терена. Ще имаме потребност от доста темперамент и себераздаване ", съобщи старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов, който приказва преди гостуването на Ботев (Враца).

Най-младият ментор в efbet Лига съобщи, че има поддръжката на клубните шефове и че никой не се бърка в работата му.

" Правим разбори след всеки мач. Не мога да разясня представянето от предишния сезон. Всеки един треньор желае да наложи своя метод на игра, а това отнеме време. Трябва да има резултати, желаеме да изглеждаме по различен метод на терена.

Има задоволително мачове до края на сезона. За мен тимът няма боязън да се бори. Най-важното е ЦСКА 1948 да стартира да побеждава. На всеки би било мъчно да дефинира стартовите 11, тъй като има огромна конкуренция в тима. Всеки би трябвало да знае, че когато има късмет би трябвало да го употребява, щом играе за ЦСКА 1948. Надяваме се на положителни игри. Когато има пауза, ние губим по 12-13 индивида, които играят за своите национални тимове. За това е по-трудно да се наложи жанр на игра, който да е друг от това, което виждаме сега.

Аз съм комплициран за старши треньор на тима за момента. Имам поддръжка от управлението. Когато имат потребност от помощ от мен съм тук, когато няма потребност към този момент от мен си потеглям. На мен персонално никой не ми дава препоръки, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите ", съобщи младият експерт пред медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР