Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от

...
Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от
Коментари Харесай

ГЕРБ отива при Радев с намерение да опита кабинет

Очаквам президентът да се държи в рамките, предписани му от Конституцията. Ще се опитаме да осъществяваме първия мандат, който има най-висока политическа легитимност. Това е най-логичното, би трябвало ни време, с цел да беседваме и да се групираме по цели и политики. Обсъждането на личен състав на кабинет не е на дневен ред. Това разяснява пред Нова телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.

" Ще споделим с президента атмосферата на Народното събрание и компликациите при избор на ръководител. Партиите би трябвало да осъществят по-добър разговор, в сравнение с при предходните Народни събрания. Те бяха къси точно тъй като нямаше диалог ", съобщи той.

По думите му в последните дни Политическа партия са се оказали в изолираност. " Преди да се е случило завъртането на първия мандат, не можем да предвиждаме какво ще се случи с другите два. Бюджетът води страната към съществени проблеми и огромен държавен дълг. Политическа партия знаят, че 2 и 2 е 4, само че това ги изнервя необикновено.

Можем да беседваме с " Български напредък ", в случай че третият мандат отиде при тях ", счита Митов.

Според него, в случай че стартират диалози за новия бюджет и има схващане за смяна на параметрите на направения от Асен Василев, може да се стигне до друга вероятност на антикризисните ограничения.
ТЕМА преди 24 минути 363 преди 33 минути 601 преди 22 часа 5178
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР