Очаквам правителство, маскирано като програмноПравителство на ГЕРБ, Продължаваме промяната, ДПС

...
Очаквам правителство, маскирано като програмноПравителство на ГЕРБ, Продължаваме промяната, ДПС
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Очаквам правителство на ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ

Очаквам държавно управление, маскирано като програмно

Правителство на ГЕРБ, „ Продължаваме промяната ”, Движение за права и свободи и „ Демократична България ”, чака водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

„ Очаквам държавно управление, маскирано като програмно, експертно, както желаете го наречете. Но то ще си бъде коалиция. Те, несъмнено, ще го създадат в името на националното единение и да запазят евроатлантическите полезности ”, сподели Костадинов пред.

Според него ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи не се разграничават. „ Там има само персонални несъгласия. Но започнаха да си подават ръка. Там няма разлики във връзка с политиките, има разлики във връзка с личностите ”, разяснява Костадинов.

От „ Възраждане ” подкрепяли само и единствено политики.

„ За страдание това, което предлагаме, не срещна поддръжка от другите политически сили. Продължаваме да работим за нарастване на поддръжката за „ Възраждане ”, сподели Костадинов.

Според него, в случай че се образува кабинет, след тези избори, той няма да е постоянен.

„ Към сегашния миг даже и да се образува кабинет, той няма да е задоволително резистентен и няма да издържи дълго време ”, сподели Костадинов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР