Очаквам отборът да излезе пределно мотивиран, ние нямаме друга алтернатива

...
Очаквам отборът да излезе пределно мотивиран, ние нямаме друга алтернатива
Коментари Харесай

Гонзо: Ако България бие в следващите два мача, се връща в играта

„ Очаквам тимът да излезе пределно стимулиран, ние нямаме друга опция с изключение на да желаеме да победим “. Това сподели Георги Иванов пред Българска национална телевизия часове преди мача Черна гора – България. Гонзо показа, че желае да види повече експанзия от националите, които единствено преди дни изгубиха на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив от Иран в контрола. Новият „ Колеж “ пък бе избран като съвършено място за футбол от някогашния нападател на Левски, Риека и Рен.

„ Агресията е едно от нещата, които би трябвало да има тима. Ние нямаме тази класа да играем с лекост и да владеем топката, би трябвало да търсим тази експанзия, да приключим бързо обстановките, които имаме. Ние имаме млад тим, само че до момента в който натрупат опита, би трябвало да компенсират с доста бягане и с доста битка “, съобщи още техническият шеф на БФС.

Според него България не е играла добре в контролната среща с Иран преди три дни, само че се надява отборът ни да покаже своите същински благоприятни условия в мача тази вечер.

Иванов съобщи още, че стадионът на Ботев Пловдив е съвършено място за футбол, само че домакините би трябвало да създадат някои промени в оборудването. „ Смятам, че Пловдив е положително място за националните тимове “, съобщи Иванов.

„ Когато отпаднахме от Унгария, ме питаха дали имаме шансове да се класираме или отново ще доиграваме, считам, че в случай че България победи в идващите два мача, се връща в играта. Смятам, че България с този тим, който има с млади футболисти, ще има построен тим за идващите 5-6 години “, сподели още Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР