Очаквам от предстоящите избори да не могат да се проведат

...
Очаквам от предстоящите избори да не могат да се проведат
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Очаквам изборите да са нечестни и след тях да има нови, по нов начин и с нови хора

Очаквам от идните избори да не могат да се проведат като почтени и демократични. Очаквам да не може да се образува държавно управление и тогава към този момент хората да схванат, че единственият метод е да създадат нови такива, с нови хора, по нов метод. 

Това разяснява някогашният министър-председател на България Ренета Инджова пред " Евроком " на антиправителствен митинг в София.

" От новите партии, които ще дойдат на изборите, ще пристигна разпространяване, само че фактът е, че още ще съществува ГЕРБ с всичките си присъдружни обединения, които са неопроизведение. Не може да се получи друго също така, което към този момент имаме ", добави Инджова. 

" Трябваше натискът на жителите да бъде от години, с цел да направи по този начин, че изборният закон да бъде изработен по този начин, че ЦИК да не бъде продължението на Изпълнителната власт. Да има метод, по който да може да се ползва законът, тъй като законът изисква електронно гласоподаване, а в действителност няма да бъде изпълнена тази част на закона. Имаме такава обстановка, че това, което го написа в закона няма да се ползва, а каквото написа това ще бъде ", сподели още тя.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР