Очаквам новото правителство на Сърбия да бъде избрано след 10-15

...
Очаквам новото правителство на Сърбия да бъде избрано след 10-15
Коментари Харесай

Вучич: Очаквам новото правителство да бъде избрано след 10-15 дни

„ Очаквам новото държавно управление на Сърбия да бъде определено след 10-15 дни, преди майските празници “.


Това съобщи сръбският президент Александър Вучич пред RTS.

" Ако би трябвало да посрещнем великденските празници и огромния парламент с Република Сръбска, с ново държавно управление би имало смисъл ", добави Вучич.

Той означи, че може да има дребни разбърквания, само че се надява, че депутатите няма да се разсърдят, в случай че им се наложи да работят за първомайските празници.

Държавният глава сподели още, че е удовлетворен от действието на остарялото държавно управление, само че че би трябвало да има някои промени.

" Вярвам, че ще има нови министри, ще има някои, които са били там, ще има нови разпределения, само че имам вяра, че ще има спомагателна и нова сила. Доволен съм от работата на предходното държавно управление, бяха направени доста положителни неща, само че постоянно има някаква смяна и свежата кръв е добре пристигнала и имам вяра, че ще има такава ", добави Вучич.

Сръбският президент посочи също, че главната цел на новото държавно управление ще бъде отбраната на жизненоважните национални и държавни ползи и че то ще остане на либертарианския курс.

Той акцентира, че би трябвало да се работи още и че вложенията в Експото и други планове ще продължат.

Вучич уточни, че ще посети всички планове, че се работи доста, даже и през нощта, на три смени, за построяването на железопътната линия до Суботица, а в този момент се работи доста повече и до Димитровград./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР