Очаквам нови избори между края на март и май. Това

...
Очаквам нови избори между края на март и май. Това
Коментари Харесай

Светльо Витков за победителите на вота: Приказките за нулева корупция са като на Дядо Мраз

" Очаквам нови избори сред края на март и май ". Това съобщи пред " Нова Нюз " Светослав Витков, водач на Политическа партия " Глас Народен " и претендент за президент на вота от 14 ноември. Той беше безапелационен, че групировката на Кирил Петков и Асен Василев няма нужните фрагменти, с цел да ръководи.

По думите му кабинет без Българска социалистическа партия няма да има. А в случай че част от партиите поддържат ГЕРБ, държавно управление мъчно ще се задържи.

" Не сме разочаровани, тъй като не сме имали несъразмерни упования. Ние сме от трите партии с растеж на гласовете, дружно с " Продължаваме Промяната " и " Възраждане ", означи Витков в коментар на резултатите от вота.

" Хубаво е, че хората гласоподават за партиите на смяната, а не за статуквото, въпреки че Движение за права и свободи демонстрираха силата си в цялостен размер на тези избори, само че въпреки всичко да не забравяме и гласовете от Турция ", уточни още Витков.

" От Политическа партия не видях нито една съответна политика. Приказките за нулева корупция са като на Дядо Мраз. Големият проблем е с екипа, тъй като те идват отникъде. Аз не видях техния екип, а единствено две лица ", разяснява Витков.

И изрично съобщи, че партията на Петков и Василев няма фрагментите да ръководят.

" Не може да се разчита на хора, които в годините не са посочили своята преданост и своята честност. Въпросът е да имаш просветен и умел екип, аз не видях подобен зад тях ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР