Очаквам настроението да е различно. Неминуемо промяната в тона му

...
Очаквам настроението да е различно. Неминуемо промяната в тона му
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 ноември

Очаквам настроението да е друго. Неминуемо смяната в тона му ще повлияе позитивно върху инициативността на мениджърите и ще даде импулси на бизнеса, на стопанската система.

Щастлива звездна констелация сред Сатурн/Уран е виновница за отприщване на силите, както и за предприемаческия дух, който ще има сили да сътвори и да започва нови планове.

11 ноември е значимата дати от интервала. Препоръчвам да се обърне особено внимание на протичащото се, с цел да се работи целеустремено.

Овен – Вие се хвърляте в крайности. Веднъж решавате да продължите започнатото, след това внезапно обръщате глава към нови направления. Твърдя, че в случай че до 10 ноември приключите със старите задания, можете да вдигнете взор към нови хоризонти.

Телец – Разчитайте най-вече на личните си сили. За да ви стигнат за всичко и ги ползвате през целия интервал, отделяйте по малко време за почивка или за профилактика. Всички релаксиращи процедури са ви от изгода.

Близнаци – Вие ще сте извънредно чувствителни към аспекта, за който описах във въведението. Възползвайте се от силата, която той ви дава, с цел да стартирате значими и дълготрайни планове през дните от 6 до 12 ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР