Очаквам народните представители да изпълнят дълга си към българските граждани

...
Очаквам народните представители да изпълнят дълга си към българските граждани
Коментари Харесай

Българомразецът с юмрука: Парламентарната криза може да доведе държавата до пълен блокаж

Очаквам народните представители да изпълнят дълга си към българските жители и страната и да конституират парламент, тъй като проблемите, които би трябвало да се вземат решение, са доста. Това разяснява в Брюксел българомразецът и президент на страната, подстрекателят на метежите, с които стартира разрушаването на страната Румен Радев във връзка днешното съвещание на 48-ото Народно заседание.
 
Всеизвестният арогантник уточни, че освен има значими закони, които Народното събрание е належащо да одобри, само че и редица значими държавни органи, които са конституционно открити, са в повърхностен състав или работят отвън мандата си.
 
Той даде образец с Висшия правосъден съвет, Инспектората към него, Конституционния съд и Българска народна банка, за които предходни парламенти не са изпълнили задължението си да попълнят състава им в точния момент. И нито дума за личната си съществена виновност страната ни да е в това състояние - нали тъкмо той беше продуцент на " Промяната ", нали той твърдеше, че в случай че имало повече министри като Петков и Василев, страната ни щяла да пребъде. 
" Ако по този начин продължаваме, ще доведем до цялостен блокаж на страната ", с нараснала доза наглос и безсрамие съобщи Радев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР