Очаквам министър Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември

...
Очаквам министър Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември
Коментари Харесай

Кирил Петков: Гроздан Караджов незабавно да освободи председателя на АПИ


Очаквам министър Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова неотложно да освободи ръководителя на АПИ, поради чиито дейности и бездействия е нарушен публичният интерес в интерес на привилегировани компании.

Това прикани министър председателят в оставка от профила си във фейсбук. 

Ето цялостния текст на обявата: 

Единствената функционалност на институциите е да работят в интерес на хората. Действията на Министерство на регионалното развитие и организация " Пътна инфраструктура " от тази седмица са показателни, че на България е нужно ново антикорупционно болшинство, което да пресече вечно порочните модели на предходната власт и да върне институциите на жителите.

За следващ път сламени служители и брокери влязоха в акция за запазване на държавната хранилка за строителните компании, близки до и кръговете към тях. Същите, взели стотици милиони на мрачно за работа по пътищата, с контракти, по които текат инспекции поради порочни строителни практики.

С прекратяването на новите, транспарантни публични поръчки, АПИ попречва пътната поддръжка в страната в идващите 6-7 месеца и слага в риск здравето и живота на жителите. Това не би трябвало да се позволява!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР